Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 22:43:38

Οι Def Leppard ανακοίνωσαν την επιστροφή τους, με την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ, το Kick, που μας δίνει μια γεύση του τι θα ακολουθήσει στο 12ο στούντιο άλμπουμ τους,που τιτλοφορείται Diamond Star Halos.

Το άλμπουμ θα περιέχει 15 κομμάτια, και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου, είναι το πρώτο νέο σετ στούντιο από τους σούπερ σταρ του σκληρού ροκ του Γιορκσάιρ από την ομότιτλη συλλογή τους το 2015, και περιλαμβάνει guest φωνητικά από τον βραβευμένο τραγουδιστή bluegrass και τον συνεργάτη του Robert Plant, Alison Krauss σε δύο τραγούδια,το This Guitar και το Lifeless. Ο πιανίστας του David Bowie, Mike Garson, παίζει επίσης σε δύο τραγούδια,στο Goodbye For Good This Time και στο Angels (Can’t Help You Now).

Λόγω της πανδημίας, το Diamond Star Halos ηχογραφήθηκε ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικές χώρες, με τον frontman Joe Elliott να ζει στην Ιρλανδία, τον μπασίστα Rick Savage στην Αγγλία και τους κιθαρίστες Phil Collen και Vivian Campbell, καθώς και τον ντράμερ Rick Allen που κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

https://www.youtube.com/watch?v=SeWFvZX2lkI&t=2s

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook