Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 00:59:38

Οι αξιόλογοι Southern Country rockers Robert Jon & The Wreck κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους single "Help Yourself", προσθέτοντας ένα νέο κεφάλαιο στην επεκτεινόμενη κληρονομιά τους στον μουσικό κόσμο. Διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, το "Help Yourself" είναι ένα ήρεμο, ρομαντικό κομμάτι με στυλ Country rock που θυμίζει τα κλασικά τροπάρια της αγάπης ως θεραπευτική δύναμη. Με τον κλασικό ήχο του, το τραγούδι προκαλεί το πνεύμα μιας σειράς κλασικών και σύγχρονων καλλιτεχνών όπως οι Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers Band και Zac Brown Band, συνδυάζοντας τη νοσταλγική ουσία του Southern rock με μια σύγχρονη πινελιά.

Το «Help Yourself» είναι ένα τραγούδι για τη σημασία της αυτοβοήθειας και της φροντίδας του εαυτού σου», σχολιάζει ο frontman Robert Jon. «Είναι δύσκολο να βοηθάς τους άλλους εκτός κι αν βοηθήσεις τον εαυτό σου και φροντίσεις πρώτα τον εαυτό σου». Παρακολουθήστε το επίσημο μουσικό βίντεο, ένα νεύμα στη κωμική σειρά των 70's "Three's Company".
Η μπαντα από τη Νότια Καλιφόρνια, οι Robert Jon & The Wreck παίρνουν τον Southern rock ροκ ήχο από την ανατολική ακτή και τον κάνουν δικό τους. Από την έναρξή τους το 2011, αυτοί οι ιθαγενείς Καλιφορνέζοι Ο Robert Jon Burrison (κορυφαία φωνητικά, κιθάρα), ο Andrew Espantman (ντραμς, φωνητικά υπόκρουση), ο Henry James Schneekluth (πρωταγωνίστρια κιθάρα, φωνητικά)
και ο Warren Murrel (μπάσο) ηλεκτρίζουν το κοινό σε όλο τον κόσμο με τους ανερχόμενες πλούσιες φωνητικές αρμονίες και αξέχαστες μελωδίες. Πρόσφατα, ο πληκτράς Jake Abernathie εντάχθηκε στο συγκρότημα ως επίσημο μέλος καθώς συνεχίζουν να περιοδεύουν και να ηχογραφούν στο στούντιο.

Aκούστε εδω το νεο single 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook